Selecteer een pagina

Nikola Park

Nikola Park is een plek waar innovaties ontstaan. Samen met ambitieuze klanten co-creëren wij innovaties in de bouw- en vastgoedsector. Wij initiëren, organiseren en faciliteren het hele proces.

We betrekken jouw klanten, jouw teams en onze beste experts en talenten. Door het iteratieve karakter van onze aanpak, ontdekken we in kleine stappen en valideren we alle ideeën tot succesvolle nieuwe business.

Wij creëren voorsprong.

BRIDGING PURPOSE TO TECH
De opgaven rondom huisvesting, verduurzaming, mobiliteit en gezondheid bieden een kansrijke voedingsbodem voor nieuwe, sterke business cases. Wij scouten relevante technologieën waarmee we de vernieuwing versnellen.

Wij innoveren business-first met focus op maatschappelijke impact.

INNOVATION-AS-A-SERVICE
Innovatie organiseer je aan de rand van je organisatie. Zodat jouw teams focus houden op de huidige business en verbeteringen daarvan. Innoveren vanuit passie levert voorsprong. Innoveren vanuit urgentie levert hooguit minder achterstand op.

Innovatie vergt elke keer weer een sprong in het diepe. Het (her)ontdekken van je klant, het aangaan van nieuwe samenwerkingen, het opzetten van een sterk proces: factoren die meespelen in het ontwikkelen van succesvolle nieuwe producten, diensten en businessmodellen.

Daarom gaan wij verder dan een advies of een ontwerp. Wij bieden je de volledige service die nodig is om jouw innovatiekracht continu te versterken.

 

 

 

 

 

 

 

Sabine Schoorl

Co-founder – Directeur

“Door je te verwonderen over hoe het gaat en je te verbeelden hoe het kan zijn, ontstaan de mooiste ideeën voor vooruitgang.”

Michel Baars

Co-founder

“Als je innoveert op basis van passie, dan ben je op tijd. Als je innoveert op basis van urgentie, dan ben je zeker te laat!”

 

Rubina Oliana

Business Innovator

“De beste manier om de toekomst te voorspellen, is om haar zelf te creëren.”

 

A SENSE MAKING SYMBIOSIS
Vooruitgang staat niet stil. Nooit. Wij zijn daarom al begonnen en verbinden bedrijven, partners en tech-talenten die de dag van morgen blijvend willen uitdagen. We kunnen samen het verschil maken.

We werken met succesvolle organisaties die vooruitkijken en de ambitie hebben om zichzelf te vernieuwen, zodat ze relevant blijven voor hun klanten. Of nieuwe markten aanboren om koploper te blijven.

Onze klanten waarderen ons om ondernemerschap, ons enorme netwerk en onze kennis van de laatste technologieën, in PropTech en ConTech.

A BETTER WORLD BY A BETTER BUSINESS
Ieder traject met Nikola Park wordt speciaal voor jouw organisatie vormgegeven.

Onze kennis in de bouw- en vastgoedsector maakt dat wij de ideale schakel vormen tussen bouwproducent en eindklant. Daarbij zetten we in elk project onze techpartners in om expertise te verlenen of ondersteuning te bieden.

Op deze manier sta je nooit alleen, wij zetten in op duurzame samenwerking.