Selecteer een pagina

Partners

We zijn een team van scale-ups en grown-ups actief in de vastgoedwereld van vandaag en morgen. In onze ogen zijn er drie belangrijke ontwikkelingen in de sector: Robotisering, Digitalisering en Circulariteit. Deze ontwikkelingen bieden tal van nieuwe kansen, vormen gezamenlijk de nieuwe werkelijkheid en nemen bovendien risico’s op de verouderde manier van werken weg. Wij benutten deze mogelijkheden en hebben als doel om zoveel mogelijk anderen daarbij te betrekken. 

Wij delen graag onvoorwaardelijk onze kennis, omdat we er van overtuigd zijn dat dat uiteindelijk gaat leiden tot een betere wereld. Een wereld waarin we hoe dan ook zullen moeten samenwerken. Immers, ‘If not us, then who?!’

Inspiratie, gezondheid en de leefbaarheid in de buurt zijn belangrijke ingrediënten voor een beter leven. Om te kunnen bepalen wat een beter leven is, willen we continu in dialoog zijn met onze klanten, onze medewerkers en onze partners.

New Horizon Urban Mining lanceerde op de Provada samen met De Rutte Groep ‘Freement’. Freement is circulair cement dat wordt verkregen door een baanbrekende, innovatieve betonverwerkingsmethode met de ‘smart liberator’.

Knauf is in 2018 gestart met het hergebruiken van gipsplaten uit bestaande gebouwen. Maar dit hybride systeem is nog geen antwoord op de toekomstige vraag naar een demontabel ontwerp. Denkt u tijdens Provada met ons mee?

 

Instock bestaat inmiddels uit een groot team van enthousiaste mensen met één duidelijke overeenkomst: we houden van eten, en niet van verspilling. Van een creatief keukenteam, tot goedlachse bediening en onze food rescue drivers die voor dag en dauw de producten redden van de verspilling. 

New Horizon haalt bruikbare materialen en grondstoffen uit gebouwen. Dat doen we op de ‘natuurlijke momenten’, zoals bij renovatie, transformatie of sloop van gebouwen. Dit vraagt om kennis, vaardigheden, een goede coördinatie en een slim oogstproces. Het resultaat?

Het NIBE onderzoekt, adviseert en ontwerpt op het vlak van duurzaamheid in de bouw. Het NIBE wil nationaal en internationaal koploper zijn in techniek, wetenschap en haalbaarheid inzake milieubewust bouwen.

 

Nikola Park is een plek waar innovaties ontstaan. Samen met ambitieuze klanten co-creëren wij innovaties in de bouw- en vastgoedsector.

Wij initiëren, organiseren en faciliteren het hele proces. 

Wij creëren voorsprong.

 

Slimmer, beter en goedkoper gebouwen beheren. Dat kan vanaf nu. LOEK! verbindt uw installaties, apparatuur en sensoren aan www.loekonline.nl, hét digitale eco-systeem voor de vastgoedbranche, en laat ze rechtstreeks communiceren met uw leveranciers.

Partners van New Horizon Urban Mining hebben eenzelfde circulaire missie. Zij treden daarom naar buiten als het Urban Mining Collective (UMC). Het UMC gebruikt de stad als bron. Ze maakt grondstoffen en materialen uit slooppanden geschikt voor hergebruik.

Stiho is met 16 vestigingen onderdeel van De Stiho Groep. Stiho is een groothandel in bouwmaterialen, hout & plaat en levert aan bouwend Nederland. Denk hierbij aan kozijnen, hang- en sluitwerk, hout en plaatmateriaal.

De groenste energie is de energie die je niet gebruikt. Wij streven ernaar de wereld een stuk groener te maken op het gebied van energieverbruik. Met een uitgebreid assortiment aan energiemanagementsystemen krijgen particulieren en bedrijven actueel en nauwkeurig inzicht in hun energieverbruik waarmee zij tot 40 procent op energie kunnen besparen.

Octo gebruikt een mix van sensortechnologie, Internet of Things, Kunstmatige Intelligentie en Drone Image Recognition om data-gedreven inzichten te geven op zowel operationeel als strategisch vlak.

Steenfabriek Douveren stort zich volledig op het duurzame hergebruik van afval. Reststromen waar men zich decennialang geen raad mee wist, toveren zij om in duurzame straat- en gevelstenen van topkwaliteit. De innovatieve bakstenen worden geproduceerd van 100% afvalstromen uit de bouw volgens een uniek procedé met een serieuze CO2-besparing.